Terug naar referentie overzicht

Unieke Aldonk BBQ

Voor onze klanten hebben wij dit jaar een unieke Aldonk BBQ ontworpen en geproduceerd.

Duurzaam

De buitenkant van deze BBQ is gemaakt van cortenstaal, hierdoor zal hij na aanraking met water oxideren en een stoere roestige uitstraling krijgen. De roestkleurige oxidelaag ziet er niet alleen mooi uit, hij beschermt het dieper liggende materiaal ook tegen zuurstof. Daardoor vertraagt de oxidatie en zal de BBQ niet doorroesten. Deze natuurlijke beschermlaag werkt zo goed dat het niet nodig is om het materiaal te schilderen, een duurzame keuze dus!

Praktisch

We trakteren onze klanten natuurlijk niet op een roestige hamburger. Het bakrooster is gemaakt van makkelijk schoon te houden RVS. Het heeft een handvat waarmee je het rooster op kunt tillen om de BBQ te vullen. Vet het rooster vóór de eerste keer gebruik in en stook hem goed op voordat je erop gaat bakken. Op die manier plakt je vlees niet aan het rooster.
Wil je graag ergens anders BBQ’en dan in je eigen tuin? Geen probleem! Deze BBQ kun je inklappen en meenemen. Laat de BBQ goed afkoelen voordat je hem verplaatst of inklapt. De handvaten worden heet bij gebruik.
We wensen je veel BBQ plezier!

Branche

Foodsector

Opdracht

Relatiegeschenken

‘Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht’

Vergelijkbare referenties

Geen vergelijkbare referenties gevonden