Meesters in plaatwerk
constructie & machinebouw

Aldonk > Expertises

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

De medewerkers van Aldonk hebben de kennis en kunde vergaard om in korte tijd plaatwerkoplossingen van hoge kwaliteit te kunnen vervaardigen. Door goede praktijkbegeleiding leiden wij ook de vakmensen van morgen op. Bovendien zijn al onze medewerkers geselecteerd op servicegerichtheid: als opdrachtgever sta je bij Aldonk op één.

Staal, RVS en aluminium

Voor onze vakmensen hebben staal, RVS en aluminium geen geheimen. Het zijn stuk voor stuk metaalbewerkers in hart en nieren die ook op de werkvloer de ruimte krijgen zich te ontwikkelen in hun vakgebied.

MAATWERK IN PLAATWERK

Aldonk is goed in maatwerk. Als liefhebber van het vak gaat ons hart sneller kloppen van specials: unieke plaatwerkproducten en specialistische machines waarbij we al onze kennis en creativiteit moeten inzetten om het eindperfecte product te creëren. Ons flexibele proces is ingericht om in korte tijd maatwerk te leveren.

OPPERVLAKTEBEHANDELINGEN

Met de grootst mogelijke zorg werken wij aan je halffabricaten of eindproducten. Beitsen en passiveren doen we in eigen huis, maar voor andere nabewerkingen zetten wij specialisten uit ons netwerk in, zoals poeder coaten, natlakken, thermisch of elektrolytisch verzinken en anodiseren.

(3D-)ENGINEERING

Aldonk heeft plaatwerkengineers in huis die graag meedenken over jouw idee of ontwerp. Vanuit hun kennis weten ze de juiste aanpassingen voor te stellen die het eindresultaat ten goede komen. Ze werken hun tekeningen uit in een 3D CAD systeem (Inventor) zodat alles helder en praktisch in beeld wordt gebracht. Met STP-files kan er digitaal gecommuniceerd worden.

NEN 1090-1 certificering lascoördinatoren

Bij vakwerk hoort kwaliteitscontrole. Naast strenge interne controles wordt onze organisatie regelmatig door onafhankelijke (keur)instanties onder de loep genomen. Onze medewerkers volgen cursussen en opleidingen om hun vakkennis op het hoogste niveau te houden. Aldonk is NEN 1090 gecertificeerd tot en met uitvoeringsklasse 2 voor staal, aluminium en RVS constructies, met interne lascoördinatoren.

Werk op locatie

Niet alleen in de productiehallen van Aldonk wordt perfect werk geleverd. Onze mensen komen graag op locatie voor het plaatsen of afmonteren van hun product. Zo zijn we regelmatig aan boord van schepen: eerst voor inmeten, later voor plaatsen en soms voor reparaties. Ook verzorgen wij indien gewenst het onderhoud van onze plaatwerkoplossingen op elke locatie in binnen- en buitenland.

“We produceren plaatwerkoplossingen van de hoogste kwaliteit.”

Gijs, werkvoorbereider